Tandlæge ESBJERG

Få hvidere tænder med skånsom tandblegning

Du bør altid tage din tandlæge med på råd, hvis du ønsker at for foretaget en tandblegning. Vores effektive og skånsomme tandblegning på tndklinikken i Esbjerg får du pænere tænder og et smukkere smil. 

Tandblegning hos din tandlæge i Esbjerg

Har du misfarvede eller gule tænder – og hvis du har gået og overvejet en tandblegning, så er det en rigtig god idé også at overveje om det er noget du selv vil kaste dig ud i – eller om du vil have en professionel tandlæge til det.

Du kan sagtens gøre det selv, hvis du er grundig, følger vejledninger og instruktioner og hvis der er et par andre ting du er særligt opmærksom på.

For det første skal du være helt sikker på, at du ikke bruger tandblegningsmidler, som du har købt fra internettet. Flere gange har disse produkter vist sig, at komme fra et land – som har væsentligt lempeligere krav end vi har i Danmark. Dermed kan du skade dine tænder for evigt.

Det er vigtigt at du ikke kommer til at ødelægge emaljen på dine tænder. Det kan nemlig ødelægge dine tænder og holdbarheden på dine tænder. Hvis din emalje bliver ødelægt – så vil dine tænder tage farve af alt du spiser og de vil være særligt udsatte for caries.

Hos Tandlæge Esbjerg kan vi hjælpe dig videre med en skånsom tandblegning, udført af professionelle tandlæger.

Tandblegning kan være skånsom

Næsten alle har misfarvninger på tænderne. Ikke nødvendigvis på alle tænder, men i hvert fald på nogle af dem. Ofte kan det være, at vores tænder altid har været lidt gule – eller også har de bare taget farve af de relativt store mængder kaffe, sodavand eller te vi drikker hver dag.

Lige meget hvad årsagen er, så påvirkes farven på vores tænder. Men de helt store syndere er kaffe, te, sodavand, rødvin og nogle juicetyper. Drikker du meget af det, så er det næste uundgåeligt, at få lidt misfarvede tænder med årene.

Hvis du spiser lakrids, krydderier og enkelte bærtyper – så kan dine tænder også tage farve – særligt hvis du spiser dem regelmæssigt. Din tandlæge i Esbjerg vil altid anbefale dig, at du du bøster tænder ofte og regelmæssigt og særligt er god til at børste tænder, når du har spist eller drukket.

Rygning, skrå og snus misfarver også tænderne. Din tandlæge i Esbjerg vil altid anbefale dig, at stoppe med brug af cigaretter, snus og skrå.

Men selvom du aldrig har røget eller kun meget sjældent drikker te, kaffe eller sodavand, så vil farven på dine tænder alligevel ændre sig når du bliver ældre. Det er helt naturligt og det sker for os alle.

Vil du have hvidere tænder?

Find tandlæge her

Bestil tid til tandblegning

Book tid her

Tal med en tandlæge i dag

Ring til os her

En tandblegning giver hvide tænder

Har du et ønske om, at få tonet dine tænder lysere og vil du gerne have en tandblegning, så skal du komme til tandlægen i Esbjerg. Tandlægen starter med at undersøge dig og vejlede dig i tandblegningen.

I undersøgelsen hos tandlægen finder du ud af, om dine tænder og dit tandkød kan tåle at du bleger dine tænder. En tandblegning er en afblegning af dine tænder, og det kan nogle gange variere lidt i resultatet. Derfor sørger vi altid for at forventningsafstemme, så du får præcis den ønskede effekt af tandblegningen.

Fordelene ved at få en tandblegning hos tandlægen er, at du udover at få almnidelig vejledning fra en specialist – får du også den mest skånsomme tandblegning af dine tænder. 

Tandlægen tager som oftest et billede af dine tænder inden behandlingen, således at du har noget at sammenligne med, når behandlingen er afsluttet.

Flotte tænder med tandblegning

Der er ikke noget farligt ved, at lave en tandblegning hos tandlægen. I det hele taget er det ikke forbundet med nogle risiko, som der er hvis du gør det selv. Det er ikke farligt at få en tandblegning, men det kan være skadeligt hvis du bleger tænderne for ofte eller bruger for stærke blegemidler.

Det er også derfor, at du altid vil blive anbefalet, at du får en tandblegning foretaget af en tandlæge, da tandlægen bedst kan vurdere om du kan tåle at blive bleget.

Ved tandblegningen påfører tandlægen et blegemiddel på tænderne, som virker i løbet af et par minutter. Nogle blegemidler virker kun på overfladen af tænderne, mens andre trænger dybere ned i emaljen.

Tandblegningen holder typisk i et par år, men det kan variere fra person til person. Hvis du ryger eller drikker meget kaffe, the, cola eller rødvin, kan det være at tandblegningen ikke holder så længe.

Vores behandlinger

Uanset hvad du skal have foretaget hos os, er vores nøgleord: kvalitet, omhu og samvittighedsfuldhed. Dermed sikrer vi, at du altid går fra en af vores behandlinger med sunde tænder og et smil på læben.

FAQ om tandblegning

Her har vi samlet de oftest stillede spørgsmål om tandblegning. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der er andet vi kan hjælpe med.

Velkommen hos din lokale tandlæge i Esbjerg